Skapa en hemsida & logotype…

Hur kan vi bedöma en hemsidas kvalitet och vilka kriterier måste uppfyllas för en hemsida av hög kvalitet? Låt oss bara nämna några saker som är viktiga, enligt vår erfarenhet av att arbeta med för kunder:

• En hemsida skall vara tydligt organiserad, logisk, intressant, intuitiv och tekniskt korrekt
• Vi måste uppnå det uppsatta målet med tillverkningen av hemsidan (även om detta låter logiskt, är det faktiskt ganska komplicerat och ibland förvirrande). Detta kriterium hjälper till i vårt designkoncept att göra hemsida, om vi vill presentera endast företag (som klient, Internet-användare, för att stärka sitt varumärke eller bara för att informeras) eller om vi vill ge en specifik reaktion: kontakta oss för att omedelbart placera en order eller köpa vår produkt eller tjänst, för att lämna information om att delta i våra PR-aktiviteter (tävlingar, enkäter, forum) …huruvida det är vårt mål att vi kontinuerligt eller periodiskt besöker hemsidor eller webbutiker, portaler, kataloger …)
• Hemsidan ska vara visuellt acceptabel för användaren, väl utformad, lätt att ”surfa” och navigera, och snabb referens.
Forskning visar att den genomsnittliga användaren är på en hemsida i ungefär en halv minut.

Hemsidan ger en presentation av företaget, placerande av produkter, organisationer, idéer, projekt och i själva verket alla typer av innehåll som finns på den och på internet. Hemsida (Eng. web site) är den grundläggande formen genom vilken innehållet presenteras för alla Internet-användare.Vårt företag IDENTUM har mer än 18 års erfarenhet av designprocessen, design och att skapa webbsidor (ofta kallat hemsidor, med ”www” som beteckning). I själva verket är webbplatser ett antal dokument i en särskild form (vanligtvis HTML eller XHTML) som nås via en webbläsare från (Eng. browser). Ofta blandar man ihop begreppen hemsidor (eng. web page) och webbplats (Eng. web site). Den första gäller en sida och en annan på gruppen sidan.